Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
KEUZEHULP

informatie

afspraak
foto's
garantie
werkwijze
FAQ
nieuws
contact
recensies
links
obd
uitdeuken
dode hoek

webshop

Parkeersensoreninbouwen.nl: Moppenpagina

 

Een automobilist wordt aangehouden door een motoragent. De agent zegt: "Meneer, u rijdt 170 kilometer per uur." "Dat kan niet", antwoordt de man, "ik heb de auto pas een half uur."

"Verkeersinformatie: Op de A20 is tussen Rotterdam en Gouda een tankwagen met zoutzuur gekanteld. De file is inmiddels opgelost."

Een achttien jarige jongen zegt tegen zijn vader: "Papa, wil je horen hoe mijn eerste autorit is verlopen, of lees je het morgen liever in de krant?"

Een vader is het zat dat zijn dochter telkens vraagt of ze de auto kan lenen. "Waarom denk je dat de mens twee benen heeft?" zegt hij. Antwoordt de dochter: "Eén om gas te geven en te remmen, en één voor de koppeling."

"Karel, dat is nou de vierentwintigste keer dat je te laat komt op je werk, hoe kan dat?" "Ik snap er ook niets van", zegt Karel. "Ik zoek elke ochtend vooraf juist de file-informatie op op internet, en ook vanochtend stond er 'File not found'."

Een chemicus, elektrotechnicus en een systeembeheerder komen met autopech te staan. De auto start niet meer. Chemicus: "Mogelijk geen brandstof meer." Elektrotechnicus: "Misschien zit het in de bedrading." Systeembeheerder: "Als we nu eens uitstappen en weer instappen, dan doet ie het misschien gewoon weer."

...

 

Heeft u ook een leuke mop die over auto's of parkeren gaat? Mail hem aan ons door.

 

 

home keuzehulp

informatie

afspraak
foto's garantie werkwijze FAQ
nieuws contact recensies links
obd uitdeuken dode hoek

webshop