Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: parkeerset / parkeersensoren set G (draadloos)

VAN DEZE SET ZIJN NOG ENKELE IN DE WEBSHOP BESCHIKBAAR,
ZE WORDEN NIET MEER DOOR ONS INGEBOUWD.

Toelichting: set G bestaat uit een mini-led-display met draadloos signaal (van slechts 8 x 3 x 2 cm groot) met geluid, vier dunne parkeersensoren (standaard glanzend zwart), een stroomdraad, een gatenboor, een control-unit met zender, een dubbelzijdige tape (om de control-unit mee vast te plakken), en een handleiding met informatie en inbouwtips.

'Draadloze parkeersensoren' bestaan (naar ons weten) niet! Aan een sensor zit een kabel, die het in- en uitgaande signaal ergens naar toe moet brengen. Hooguit is het signaal van die kabel naar de control-unit dan draadloos, maar hoe klein is dan je tijdwinst... aangezien de display ook nog op 12 volt aangesloten dient te worden.
Bij set G van Parkeersensoreninbouwen.nl is het signaal van de control-unit naar de display draadloos, wat hier als voordeel heeft dat je dus door de auto (of vanaf het getrokken voertuig) geen signaaldraad meer hoeft aan te leggen.

Set G is bijvoorbeeld geschikt voor parkeersensoren inbouwen in een aanhanger, caravan, fietsendrager, trailer e.d., zodat je geen display-kabel door of onder het voertuig hoeft aan te leggen, naar een display op het dashboard van de auto. Het betreffende voertuig of aanhanger dient uiteraard wel een achteruitrijlicht te hebben. Het bereik van de zender is 15 meter. Toch raden wij altijd het gebruik van een bedrade set aan boven een draadloze set.

De control-unit (het computertje) van de set is spatwaterdicht, niet volledig waterdicht. Als water via de kabels en de stekkeringangen in de control-unit kan komen, kan er kortsluiting ontstaan en zal het systeem kapot gaan. In de praktijk is die kans gelukkig zeer klein, omdat we de control-unit goed inpakken en op een droge plek monteren. Indien u de control-unit niet monteert in een droge ruimte, maar aan of onder uw voertuig, dient u de control-unit dus volledig in te pakken en/of de control-unit in te tapen, zodat water geen toegang kan krijgen. Dat laatste heeft de voorkeur, omdat u dan alsnog de antenne uit de verder ingetapete control-unit kunt laten hangen voor goed bereik. Bij storing door water in de control-unit of stekkers kunt u geen aanspraak maken op garantie. Een kapotte control-unit kunt u eventueel los nabestellen in de webshop.

Set G is bedoeld om in te bouwen in een aanhanger, caravan, fietsendrager, trailer, camper e.d., zodat je geen display-kabel door of onder het voertuig hoeft aan te leggen, naar een display op het dashboard van de auto.

De sensoren én de zender worden bevestigd in of aan de aanhanger, caravan, fietsendrager, trailer, camper. Voorin het voertuig wordt de draadloze display (met ontvanger) geplaatst; deze kan aan een vast 12 volt punt gekoppeld worden en vast op het dashboard geplaatst worden, maar kan ook voorzien worden van een auto-sigarettenaanteker-connector, zodat u de display kunt inpluggen in uw sigarettenaansteker en de display tijdelijk en los op uw dashboard legt.

Het bereik van de zender is 15 meter door de lucht, maar aanmerkelijk korter als het signaal langs staal, glas, of hout moet.

set G: parkeersensoren, draadloze led-display, geluid

 

Parkeersensoreninbouwen.nl: rvs bevestigingsbeugel parkeersensor.U kunt bij deze set RVS bevestigingsbeugeltjes bestellen, waar de sensoren in geplaatst kunnen worden, en welke aan of onder uw voertuig geschroefd, gelast, of gelijmd kunnen worden. Speciaal voor Parkeersensoreninbouwen.nl gemaakt door Spirado Metaal & Techniek uit Amersfoort.Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

Handleiding met informatie en inbouwtips bij de sets van Parkeersensoreninbouwen.nl
klik om te vergroten

 

LET OP: op de zijkant van de control-box zit een 'QC Passed' (Quality Check Passed) stickertje. Dit houdt in alle onderdelen apart, maar ook de set als werkelijke set zoals ie in de doos zit, getest is in de fabriek.
Als u het stickertje verwijdert, ziet u een wit stelschroefje zitten. Deze kan gebruikt worden om de 'gevoeligheid' van het systeem wat aan te passen, bijv. door de set scherper te laten kijken en feller te reageren, of juist iets minder ruim te laten kijken en wat matter te reageren. Verander dit niet als er geen noodzaak toe is! Vanuit de fabriek staat de stelschroef soms nog in een uiterst linker- of uiterst rechterstand. PI-nl controleert alle sets en control-units die PI-nl inbouwt en zet de stelschroef in de neutrale stand als dat nodig is. Bij losse verkoop gebeurt dat niet. Controleer daarom bij aanschaf zelf voor de zekerheid even of de stelschroef inderdaad in de neutrale, horizontale stand staat.

 

- sensoren dienen altijd minimaal 50 cm (en max. 65 cm) boven het wegdek geplaatst te worden
- sensoren dienen horizontaal recht naar achteren te kijken
- alle vier de sensoren dienen qua hoogte naar hetzelfde punt te kijken
- de vier sensoren dienen qua scangebied elkaar te overlappen

 

Aansluitschema's electra (en canbus en 14 volt):

Klik op de foto om naar de uitvergroting te gaan.

Klik op de foto of HIER om naar de uitvergroting te gaan.

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...