Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: stroomomvormers / dc-dc-converters (0,5 of 1,2 Amp)

(van 13,2 tot max. 24 volt omvormen naar 12 volt)

 

Toelichting: wanneer u een parkeersysteem inbouwt, maar uw auto levert met draaiende motor te veel spanning (13,2 volt of hoger), dan kan het gebeuren dat een onderdeel van de parkeerset doorbrandt, of dat (een onderdeel van) de set zichzelf uit zet om doorbranden te voorkomen, of dat de display telkens een foutmeldingscode geeft, waardoor de werkelijke afstanden niet meer getoond worden, of de pieper piept direct, of lelijk of geen videobeeld geeft.
PI-nl heeft dan als oplossing een stroomomvormer, die op de stroomtoevoer wordt geplaatst, en die bij 13,2 volt of hoger -hetgeen bijvoorbeeld regelmatig voorkomt bij auto's met een canbus-systeem- kan omzetten naar een constante 12 volt spanning die het apparaat verlaat en op de control-unit of andere set-delen aangesloten kan worden.

 

Welke omvormer heeft u nodig?

 

mini-omvormer (0,5 Amp)
 
maxi-omvormer (1,2 Amp)
Meestal geschikt voor:
- sensoren-sets, zoals set A, B, E, H
- Dode Hoek Sensor Systeem
- als het amperage maximaal 0,5 Amp is
- advies: gebruiken tot 13,6 volt
Altijd geschikt voor:
- sensoren-sets, zoals set A, B, E, H met hoger Amperage
- sets D, F, en sets met camera i.c.m. een spiegeldisplay of monitor
- alle sets (A t/m I) indien het amperage hoger dan 0,5 Amp is
- advies: gebruiken vanaf 13,6 volt, of vanaf 13,3 volt bij set D/F
Parkeersensoreninbouwen.nl: stroomomvormer / mini dc-dc-converter, van 13,5 tot 24 volt omvormen naar 12 volt.
DC-DC-converter / stroomomvormer (van 24 tot 10,5 volt omvormen naar 12 volt e.a.)
 

 
 
Maak uw keuze:
     
> ga naar 'mini-omvormer'   > ga naar 'maxi-omvormer'

 

 

TIP: Wanneer een omvormer is toegevoegd, wordt er precies nog 12 volt naar de set (of set-onderdelen) gebracht. De set zal geen last meer hebben van overbelasting en daarom ook geen foutmeldingscodes geven. Heeft u dan wel nog last van slecht beeld? Dan is de oorzaak waarschijnlijk dat er alsnog wat interferentie (beeldstoring) doordringt in de kabel. Probeer dit dan in eerste instantie goedkoop en eenvoudig op te lossen met een ontstoringsfilter dat wij verkopen. Werkt dit niet, of niet voldoende, dan kan het zijn dat er een electromagnetisch spanningsveld rond de bekabeling hangt, wat voor kan komen bij bijvoorbeeld de recente Volkswagen Polo, Mercedes-Benz Vito, Peugeot 308 SW, Audi TT, en dat doordringt in de video-kabel van de parkeerset. Dit kan verholpen worden door de standaard video-kabel te vervangen door onderstaande 5 meter lange 'digital coax double shielded gold plated cinch' kabel, die voorzien is van extra dikke dubbele bescherming / voering, extra dikke behuizing, vergulde contactpunten, enz. We kunnen geen honderd procent garantie geven, maar deze dure, professionele kabel zou bestand moeten zijn tegen invloeden van buitenaf, waardoor er geen storing op de kabel komt en het videobeeld optimaal is.

TIP: Omvormers dienen op een droge plaats gebruikt te worden. Sowieso dienen uiteraard kabelverbindingen waterdicht te zijn gemaakt, als daar vocht (water of condens) bij kan komen. De maxi-omvormer dient enerzijds beschermd te zijn tegen vocht, maar mag anderszijds niet geheel ingepakt of ingetaped worden, omdat hij moet kunnen 'ademen', hij moet eventuele warmte kwijt kunnen. In principe dienen omvormers daarom altijd in de auto geplaatst te worden, niet daarbuiten, tenzij ze buiten in een waterdichte behuizing worden geplaatst.

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...