Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Facebook. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats.

Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp English version (to make an appointment)

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Foto's van Jaguar's met door Parkeersensoreninbouwen.nl ingebouwde parkeersets
(personenauto's, bedrijfsauto's, busjes, pick-up trucks, campers e.a.)

BMW

Kia

Jaguar:

automerkParkeersensoren ingebouwd door PI-nl voor British Car Centre in Baarn, in de voorbumper van een Jaguar S-Type uit 2005, op de originele posities. De display (set A 2014) werd verstopt.
Parkeersensoren (set E 2014) ingebouwd door PI-nl voor British Car Centre in Baarn, in de voorbumper van een Jaguar S-Type uit 2005, op de originele posities. De display werd verstopt.

Jaguar S-Type uit 2005. De display (set A 2010) werd in de b-stijl verstopt.
Parkeersensoren (set E 2010) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type uit 2005. De display werd verstopt.

Parkeersensoren ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type uit 2002. De display (set A 2013) werd verstopt.
Parkeersensoren (set E 2013) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type uit 2002. De display werd verstopt.

Parkeersensoren ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type 2.0 V6 uit 2002. De spiegeldisplay (set D 2016) is van de set met camera en sensoren.
Parkeersensoren (set D 2016) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type 2.0 V6 uit 2002. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.

Parkeersensoren (set D 2024) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type 3.0 V6 met canbus uit 2001. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.
Parkeersensoren (set D 2024) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar S-Type 3.0 V6 met canbus uit 2001. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.

Parkeersensoren (set D 2022) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XJ6 met canbus uit 2006. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.
Parkeersensoren (set D 2022) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XJ6 met canbus uit 2006. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.

Parkeersensoren (set A 2022) ingebouwd door PI-nl in de voorbumper van een Jaguar XJ6 uit 2006. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.
Parkeersensoren (set A 2022) ingebouwd door PI-nl in de voorbumper van een Jaguar XJ6 uit 2006. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.

Parkeersensoren ingebouwd door PI-nl in een Jaguar X-Type uit 2006. De pieper (set E 2017) werd verstopt. Een defect fabriekssysteem werd vervangen door een set van PI-nl.
Parkeersensoren (set E 2017) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar X-Type uit 2006. De pieper werd verstopt. Een defect fabriekssysteem werd vervangen door een set van PI-nl.

Parkeersensoren (set A 2018) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XJ Executive met canbus uit 2000. De display werd op de binnenspiegel gemonteerd.
Parkeersensoren (set A 2018) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XJ Executive met canbus uit 2000. De display werd op de binnenspiegel gemonteerd.

Parkeersensoren ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XJ Daimler uit 2000. De spiegeldisplay (set D 2015) is van de set met camera en sensoren.
Parkeersensoren (set D 2015) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XJ Daimler uit 2000. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.

Parkeersensoren ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XKR8 Cabrio uit 2001. De spiegeldisplay (set D 2015) is van de set met camera en sensoren.
Parkeersensoren (set D 2015) ingebouwd door PI-nl in een Jaguar XKR8 Cabrio uit 2001. De spiegeldisplay is van de set met bumpercamera en sensoren.

Parkeersensoren ingebouwd door PI-nl in de voorbumper van een Jaguar XKR8 Cabrio uit 2001. De display (set A 2015) werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.
Parkeersensoren (set A 2015) ingebouwd door PI-nl in de voorbumper van een Jaguar XKR8 Cabrio uit 2001. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.
> beweeg met de muis over de foto om te zien waar de sensoren zijn geplaatst

BMW

Kia

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 


 

Prijs van parkeersensoren of parkeersets (inbouwen) vergelijken met de Jaguar-dealer of -garage? Klik hier.

De parkeersensoren van parkeersensoreninbouwen.nl kunnen ingebouwd worden in o.a. Ac, Acura, Aixam, Alfa Romeo, Asia Motors, Aston Martin, Audi, Austin, Autobianchi, Bellier, Bentley, Bmw, Bugatti, Buick, Cadillac, Chatenet, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Clenet, Corvette, Dacia, Daewoo, Daf, Daihatsu, Daimler, Datsun, De Tomaso, Delorean, Dodge, Donkervoort, Durant, Dutton, Ferrari, Fiat, Ford, Fso, Galloper, Gmc, Grecav, Honda, Hummer, Hymer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jdm, Jeep, Jensen, Jmc, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Ligier, Lincoln, Lotus, Mahindra, Marcos, Maserati, Mazda, Mega, Mercedes-benz, Mercury, Mg, Microcar, Mini, Minicruiser, Mitsubishi, Morgan, Morris, Nissan, Noble, , Oldsmobile, Opel, Panther, Peugeot, Pgo, Piaggio, Plymouth, Pontiac, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Santana, Seat, Skoda, Smart, Spectre, Spyker, Ssangyong, Suzuki Talbot, Tasso, Tata, Toyota, Triumph, Tvr, Venturi, Volkswagen, Volvo, Yugo, Zastava, Zonda.

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...