Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
keuzehulp
informatie / sets
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeerschade voorkomen (info en tips) / www.parkeerschade-voorkomen.nl

Schade aan je auto, bijvoorbeeld lakschade aan een bumper, is altijd vervelend. Helemaal omdat je vaak het idee hebt dat je zo'n parkeerschade had kunnen voorkomen, bijvoorbeeld door beter op te letten, of... door het toepassen van parkeersensoren en/of een parkeerset met een camera.

Parkeersensoreninbouwen.nl zet een aantal artikelen over (parkeer)schade op een rijtje;

 

1) Hoeveel autoschades zijn er jaarlijks?
"Tot en met oktober 2016 waren er 920.400 gecalculeerde schades, 3% meer dan in dezelfde periode in 2015. Het gemiddeld gecalculeerde schadebedrag tot en met oktober 2016 lag op € 1243 (bron: Autoschadeportaal.nl). Vooral de hagelbui in juni in het zuiden van het land zorgde voor een boost in schadeherstel. In heel 2015 zijn er een kleine 1,1 miljoen schades in Audatex gecalculeerd, 1,5% meer dan in 2014. Het gemiddelde schadebedrag daalde licht naar € 1179."
"Het gemiddelde schadebedrag ligt voor de gehele branche op circa € 1200. Er is een tendens dat kleinere 'eigen schuld' schades vaker voor eigen rekening worden hersteld of zelfs geheel niet worden hersteld. Dit wordt binnen de branche het zogenaamde 'Parijs-effect' genoemd."

Bronnen / referenties: Rabobank


2) Auto's worden groter, parkeerplaatsen niet
"Volgens de Duitse krant Bild zijn auto's wel groter geworden maar de parkeerplaatsen niet. Dit is onderzocht door de autoclub ACE. Het resultaat is meer parkeerschades zoals krassen, deuken en kapotte spiegels."

Bronnen / referenties: Onderling.nl, AD 2014


3) Top 10 schades aan lease-auto's
"Leaserijders zijn veelrijders. En ondanks dat de 700.000 leaserijders in Nederland veel kilometers maken, zijn er verhoudingsgewijs weinig schades. Gemiddeld gerekend rijdt elke leaseauto zo´n 0,8 schades per jaar, wat neerkomt op ongeveer 560.000 jaarlijkse schades onder leaserijders. Maar welke schades worden nou het meest gereden?
Met een wagenpark van 10.000 auto’s komt dat voor leasemaatschappij Noordlease neer op ca. 8.000 schades die jaarlijks gemeld worden. Gemiddeld verwerken de schadespecialisten dus ruim 30 uiteenlopende schades per dag! Hieronder een overzicht van de 10 meest voorkomende schades:

Onbekende oorzaak
Glas - Steenslag - (reparatie)
Glas - Barst in ruit - (vervanging)
Parkeerschade - Stilstaand, tegenpartij onbekend
Aanrijding paal / boom
Parkeerschade - Manouvreren, tegenpartij bekend
Kop-staart aanrijding
Achteruitrijden
Vandalisme / diefstal
Aanrijding gebouw / hek

Bronnen / referenties: Noordlease


4) Wat zijn de kosten bij het herstellen van autoschade?
"Een kleine beschadiging kan toch flink wat kosten met zich meebrengen. Lichte lakschade aan de bumper kost al snel € 400. Er moet een nieuwe bumper worden gemonteerd en daar komt ook het nodige spuitwerk bij kijken. Ook moet er schade worden hersteld die niet direct zichtbaar is. Bijvoorbeeld schade achter de bumper, door iets wat vervormd of beschadigd is. Als er complete auto-onderdelen moeten worden vervangen, kan een simpele schade ineens aanzienlijk meer gaan kosten."

Bronnen / referenties: Independer

 

TIP:
Parkeerschade is eenvoudig te voorkomen. Dat wil zeggen: natuurlijk nooit voor honderd procent, maar je kunt het jezelf wel een stuk gemakkelijker maken en de kans op schade zeer sterk verkleinen, door bijvoorbeeld een parkeerset (parkeersensoren, camera) van Parkeersensoreninbouwen.nl te (laten) monteren. Want: voorkomen blijft altijd beter -en veel goedkoper- dan genezen!

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 


 

355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...

 


PrinterFriendly