Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: relais-set (incl. zekering-set)

relais-set van Parkeersensoreninbouwen.nl

Toelichting: Wanneer uw auto een 'pulserend canbus-systeem' blijkt te hebben, met stroompieken of -niveaus van boven de 13,4 volt, of standaard met draaiende motor meer dan 13,4 volt levert, dan zal dat zorgen voor een foutmeldingscode op de display, waardoor afstanden tot een object verder dan het getoonde codegetal niet meer getoond kunnen worden. Men kan dit dan omzeilen, door vanaf een neutraal 12-volt-punt (mogelijk stekkerpunt achterin, stekkerpunt middenconsole, plusdraad obd-stekker, accu e.d.) een stroomdraad (tweelingdraad met dikke mantel; exclusief) te trekken richting de control-unit van de parkeerset.
Bij het stroompunt wordt eerst de min-draad (zwart) op een aardepunt (chassis, bestaande kabel, min-pool) van de auto gemonteerd. LET OP: om de plus-draad (rood) te monteren, verbindt men deze rode draad met de draad van de zekeringhouder (inclusief), welke op zijn beurt middels een ringkabelschoen (inclusief) aan de plus-pool van de accu of stroompunt wordt gemonteerd. Doe de 30mAmp zekering (inclusief) nog niet in de zekeringhouder, zodat er nog geen 'stroom' staat op de kabel, maar doe dit pas als allerlaatste handeling! Leg de nieuwe tweelingdraad naar het parkeersysteem. Daar onderbreekt men de rode stroomdraad van het parkeersensorensysteem; beide uiteinden worden m.b.v. een kabelschoen (inclusief) aan de juiste polen van de relais gemonteerd. Daarna wordt ook de tweelingdraad van de nieuwe stroomtoevoer met kabelschoenen aan de juiste polen van de relais gemonteerd. De omleiding en montage van de relais is nu klaar. Steek nu de zekering in de zekeringhouder. Pak de relais liefst in met tape, zodat de polen en kabelschoenen geen contact (en kortsluiting) kunnen veroorzaken d.m.v. contact met andere delen van de auto, en hang deze met een tyrep of dubbelzijdig tape op een veilige plek. Test het systeem; met de motor aan en de versnelling in z'n achteruit moet de foutmeldingscode nu niet meer verschijnen.

 

Aansluitschema op de relais:

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...