Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: over parkeersensoren

'parkeersensor dun' (standaard) van Parkeersensoreninbouwen.nl
'parkeersensor dik / universeel' van Parkeersensoreninbouwen.nl
'parkeersensor dun' (standaard),
ook los verkrijgbaar
'parkeersensor dik / universeel',
ook los verkrijgbaar
'parkeersensor plat / OE2' (oem) van Parkeersensoreninbouwen.nl
'parkeersensor plat / OEM',
alleen i.c.m. bijbehorende parkeerset
> meer info: klik hier

 

- sensoren dienen altijd minimaal 50 cm (en max. 65 cm) boven het wegdek geplaatst te worden
- sensoren dienen horizontaal recht naar achteren te kijken
- alle vier de sensoren dienen qua hoogte naar hetzelfde punt te kijken
- de vier sensoren dienen qua scangebied elkaar te overlappen


Toelichting
: er bestaan verschillende typen en vormen parkeersensoren. In het verleden hadden sensoren bovenaan vaak een opstaand randje (en sommige modellen hebben dat nog wel), wat hem in het geheel wat dikker maakt, omdat ie meer uitsteekt vanaf de bumper. Deze sensoren hebben wij nog steeds in de losse verkoop. Sinds 2013 gebruikt PI-nl standaard een dunne sensor, die slechts 1,5 tot 2 millimeter uitsteekt uit de bumper. Ook gebruikt PI-nl een platte sensor (OEM), die van binnenuit gemonteerd wordt en die dus niet uitsteekt uit de bumper.

De sensoren van onze fabrikant zijn zeer accuraat en hebben een bereik van 2,5 meter. Ook worden ze niet beïnvloed door water, temperatuur, of een beetje viezigheid. Ze werken ze probleemloos in temperaturen van iets onder nul tot plus dertig graden Celsius. Onder of boven die temperaturen kunnen zij een error of verkeerde afstandsweergave (tussen 0,0 en willekeurig tot aan 2,5) veroorzaken.

De bedrading is een coax-kabel, hetgeen sterk in de lengterichting is en goed tegen hitte kan, maar het moet met beleid aangelegd en geleid worden, omdat er geen kink in de kabel mag komen (hetgeen een error of 0,0-melding zou veroorzaken). Direct achter de sensorkop dient de kabel eerst een paar centimeter recht naar achteren te gaan, gevolgd door een flauwe bocht, waarna u de kabel kunt vastzetten aan de auto. Klos de kabel ook nooit klein op. Leg de kabel niet op een plek met een hoog (electro-magnetisch) spanningsveld.

De sensoren zijn vooraf (en achteraf) in de kleur van uw auto te spuiten, op basis van de kleurcode van de auto. Let op: houd altijd rekening met 0 tot 10% kleurverschil, door het type en kleur ondergrond, en in vergelijking tot de kleur op uw auto, welke ook beïnvloed kan zijn. Indien uw kleurcode meerdere varianten kent, kan het zijn dat wij (namens de spuiterij) u vragen om een foto te mailen, waarop uw kleur(variant) duidelijk te zien is. Let er op dat de correcte en exacte kleurcode zeer belangrijk is: bijv. '392/A' kan een andere tint zijn dan '392', en 'U9 White kan een andere tint zijn dan 'U9 Clear White'. U kunt met een (gespoten) sensor alles doen wat u normaal ook doet met de auto, zoals door de wasstraat gaan of door modder rijden.

Een eventueel kapotte (dunne) sensor is eenvoudig los te vervangen, zowel op de mogelijk aanwezige stekkerverbinding die 20 cm achter de kop zit, als in zijn geheel. Let er op dat zowel de stekkerverbinding als het schroefdopje normaal vast moeten zitten, en juist niet superstrak.

Sensoren hebben een inbouwdiepte van ruim 4 cm nodig, maar indien noodzakelijk kan PI-nl terplekke de (dunne) sensor 'inkorten' tot ruim 2 cm, waardoor zelfs inbouw in de kleinste ruimten nog mogelijk is.

Wanneer u een sensor plaatst in het boorgat, zorg dan dat de twee gaatjes die achterin de sensorkop zitten verticaal uitgelijnd zijn (of met 'UP' naar boven in het geval van een OEM-sensor). Maak de rubbers iets vochtig. Duw de sensor zachtjes in het boorgat, waarbij u op de buitenring duwt, nooit op de sensorkop!

De kabel van een sensor is standaard 2,5 meter lang. Mocht u aan die lengte niet genoeg hebben, dan kunt u een sensorverlengkabel van 5 meter bestellen in de webshop en deze koppelen aan de stekkerverbinding die 20 cm achter de sensorkop zit.

De OEM-sensoren worden ook los verkocht, maar houdt er rekening mee dat deze sensoren een eigen type control-unit gebruiken en u die dus ook dient te hebben. De OEM-sensoren zijn per stuk duurder dan standaard sensoren. Ze worden geleverd inclusief kabel, rozet en plakker.

Er zijn sets waarbij platte OEM-sensoren gebruikt worden. Voor de van binnenuit montage van de (duurdere) OEM-sensoren wordt de bumper gedemonteerd en later weer gemonteerd, vandaar dat er meerwerk verrekend zit in de prijs.

Kunnen OEM-sensoren ook op úw auto gemonteerd worden? Dat kan...
- bij 99% van alle auto's
- sowieso als uw auto vanuit de fabriek ook met OEM-sensoren geleverd kan worden
- als uw bumper probleemloos verwijderd kan worden
- als op de plek waar de boorgaten komen niet meer dan 1 of 2 mm plamuur (schadeherstel) is toegepast.

 

 

Dunne parkeersensoren van Parkeersensoreninbouwen.nl Dunne parkeersensoren van Parkeersensoreninbouwen.nl

 

PI-nl gebruikt naast de dunne standaard glanzend zwarte sensoren, die we ook op kleur en/of in antraciet kunnen spuiten, als basis voor spuitwerk (zonder meerprijs bij een door ons in te bouwen set) ook zilveren, witte, en rode sensoren. Ook los verkrijgbaar via de webshop.
De platte OEM-sensoren zijn ook standaard glanzend zwart, maar kunnen ook in wit geleverd worden, en uiteraard ook op kleurcode gespoten worden.

Sensoren die u bij Parkeersensoreninbouwen.nl op kleur(code) wilt laten spuiten, worden niet -zoals bij sommige concullega's- met een spuitbusje gespoten om de prijs laag te houden, maar worden door een lokale, ervaren Focwa-spuiterij gespoten, waardoor het spuitwerk gegarandeerd perfect is.

sensor in standaard glanzend zwart
sensor in standaard licht-zilver
sensor in standaard wit
sensor in standaard rood
glanzend zwart
zilver / grijs met.
(niet voor OEM)
glanzend wit
glanzend rood
(niet voor OEM)

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...