Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: Dode Hoek Sensoren

LET OP: Dit is NIET de uitgebreide "Dode Hoek Detectie Systeem" doe-het-zelf set (die wij in de webshop verkopen), maar dit is een vereenvoudigde uitvoering van zo'n set, want......

99% van de schades 'in de dode hoek' vindt plaats op lage snelheid!
En dus niet op de snelweg, wat veel mensen denken!
U schrikt wel, maar u raakt niets!


Wat zijn de meest voorkomende schades in de dode hoek?

Denk hierbij aan parkeerschade (muurtje, paaltje, kolom) en aanrijdschade (rotonde, fietser, wandelaar, spelend kind). Allemaal dus op relatief lage snelheid. En in de bebouwde kom.

Parkeersensoreninbouwen.nl levert een dode hoek detectie systeem (DHDS-set) / Blind Spot Detection System. (foto schade voorkomen)

Wilt u bescherming hebben tussen de achterdeuren en de achterbumper, uw dode hoek?

Als alternatief voor een duur (fabrieks- of after-market) dode hoek detectie systeem kan PI-nl een set -vergelijkbaar met onze set A of set E- plaatsen, waarbij net achter de achterwielen een sensor in de (zij)bumper geplaatst wordt.

 

Wat doet het Dode Hoek Sensoren systeem van PI-nl?

Wat doet het Dode Hoek Sensoren systeem van PI-nl?
- Een gewone sensoren-set ziet trapezium-vormig wat er achter de auto is. (oranje vlak)
- De Dode Hoek Sensoren set van PI-nl laat ook zien wat er in het gebied tussen de hoeken van de achterbumper (dode hoek) en de achterportieren is. (groene vlak)
- De DHS-set is niet bedoeld om op de snelweg één of twee rijstroken schuin opzij te kijken.

 

Hoe werkt het?

- Signalering vanaf 2,5 meter met piepende display (set DHS/A), of signalering vanaf 1,5 meter met pieper (set DHS/E). Wij adviseren set DHS/A; de display is dezelfde als van een standaard set A.

- Het systeem is handbedienbaar via een klein aan-/uit-schakelaartje (meestal in de buurt van de knie), dus u kunt het altijd aan of uit hebben, wanneer u dat wilt. Het is niet altijd fijn als het systeem aan staat (bijvoorbeeld als u naast iemand voorgesorteerd staat), daarom moet je de set (via de schakelaar) of het geluid (via de pieper) uit kunnen zetten.

- Het systeem gebruikt geen led-indicators (knippertjes) in of bij de spiegels, zoals een DHDS-set, maar dus een piepende display of een pieper. Dit is in principe voldoende om schades te voorkomen.

- Het voordeel is dat het systeem op deze wijze maar € 220 kost en u toch extra beveiligd bent.

- Vaak is ook een mini-stroomomvormer nodig (€ 30), of heel soms een maxi-stroomomvormer (€ 50), omdat de 'continue stroom' in veel auto's hoger is dan 13,3 volt (waar je '12 volt' zou verwachten).

- Montagetijd: 2,5 uur.

- De sensoren zijn standaard zwart (gratis), maar kunnen ook geleverd worden in standaard wit, rood, of zilver (€ 14 set), of in antraciet / mat-zwart (€ 15), of vooraf op uw kleurcode gespoten worden (€ 35).

- DHS-A/E is (tegen 'meerprijs campers') ook toepasbaar op campers, vrachtauto's en andere grote voertuigen!

  Onze Dode Hoek Detectie Systeem set is er vooral op gericht om schade te voorkomen bij lage snelheden, in situaties zoals hierboven stond omschreven. Want dat is waar en wanneer de meeste dode hoek schades ontstaan! De set is een goede aanvulling op parkeersensoren en camera's, want daar waar die een object niet meer zien, zien de dode hoek sensoren het wel

 

Voorbeelden:

Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Hyundai Ioniq uit 2019. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.
Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Hyundai Ioniq uit 2019. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.

Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Hyundai Tucson Hybrid uit 2021. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.
Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Hyundai Tucson Hybrid uit 2021. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.

Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Toyota Avensis sedan uit 2010. De display werd op de binnenspiegel gemonteerd.
Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Toyota Avensis sedan uit 2010. De display werd op de binnenspiegel gemonteerd.

Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Rover 75 uit 2004. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.
Dode Hoek Sensoren (set DHS/A 2023) ingebouwd door PI-nl in een Rover 75 uit 2004. De display werd linksvoor bij de a-stijl gemonteerd.

Dode Hoek Sensoren (DHS/A set 2023) ingebouwd door PI-nl in een Volvo XC60 met canbus uit 2009. De display werd op de binnenspiegel gemonteerd.
Dode Hoek Sensoren (DHS/A set 2023) ingebouwd door PI-nl in een Volvo XC60 met canbus uit 2009. De display werd op de binnenspiegel gemonteerd.

 

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...