Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: display C (spiegeldisplay, overzetspiegel, klikspiegel)

> NIET MEER BESCHIKBAAR

display C van Parkeersensoreninbouwen.nl (in rust)

display C van Parkeersensoreninbouwen.nl(tijdens achteruit rijden)

Toelichting: display C is een overzet-spiegel, met daarin het led-display (van set A) verwerkt. Deze spiegel wordt dus over uw bestaande spiegel heen geklikt. De spiegel is 28 cm breed en 7 cm hoog; uw eigen spiegel dient dus ook niet (veel) hoger te zijn dan 7 cm, omdat je anders de bevestigingsvoetjes te duidelijk ziet zitten. Ook moet er dus 28 cm ruimte zitten tussen de twee zonnekleppen in uw auto, omdat u die anders niet meer kunt gebruiken. De spiegel is er een, die objecten groter en dichterbij laat zien dan de meeste standaard binnenspiegels, u kunt er vaak zelfs mee door uw achterste zijruiten kijken en heeft dus meer en beter beeld. Wanneer u de auto in z'n achteruit zet, verschijnt de display in beeld, vergelijkbaar met de display van de A-set. Hoe dichterbij men bij een object komt, des te meer gekleurde leds gaan branden, mede om aan te geven of het object links of rechts achter de auto is. Vanaf 1,5 of 1,6 meter afstand tot een object begint de pieper langzaam te piepen; van 0,9 meter gaat de pieper sneller; vanaf 0,4 meter laat hij een vaste toon horen. De pieper is standaard zeer hard; deze stellen wij bij de montage meteen in op de 'middelste stand', die iets zachter is, om te voorkomen dat het speakertje op de lange duur kapot gaat. Het voordeel van display C is dat de bedrading direct in de hemelbekleding gaat en je dus niet ergens een losse display in zicht hoeft te plaatsen.

display C achterzijde van Parkeersensoreninbouwen.nl
Passend op spiegels tot zo'n 7 cm hoog. (foto achterzijde)

display C bovenaanzicht van Parkeersensoreninbouwen.nl
Alleen bij PI-nl een ultra-dun design! (bovenaanzicht)

 

TIP: het geluid kan aan de achterzijde van de spiegel-display vooraf op 'uit', 'half hard' en 'hard' gezet worden m.b.v. een schakelaartje; de hardste stand blijkt zo hard te zijn (harder dan bij de andere sets), dat op de lange duur het speakertje kapot zou kunnen gaan. U dient daarom de volumeschakelaar in de middelste stand te zetten.

TIP: hoe te bevestigen? Leg de bovenste twee 'pootjes' van de spiegel-display op de huidige spiegel. Pak met twee handen de spiegel-display én de huidige display vast, en duw nu voorzichtig en langzaam de spiegel-display naar beneden, totdat de onderste pootjes over de onderkant van de huidige spiegel vallen.
Te weinig ruimte? Verwijder dan de rubbertjes van de onderste pootjes en bevestig de spiegel opnieuw.

TIP: spiegel verstellen? Houd dan (liefst met beide handen) beide spiegels vast! Als u alleen aan de spiegel-display trekt, zou deze van de huidige spiegel af kunnen schieten.

 

N.B. Heeft uw auto geen binnenspiegel, maar wilt u toch een set met spiegeldisplay gaan gebruiken? Geen probleem, bestel dan meteen de losse binnenspiegel met zuignap, die PI-nl levert!

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN |

 

terug

 

HOME | informatie | keuzehulp | afspraak maken | foto's | FAQ | werkwijze |

garantie & vwd. | recensies | obd | links | nieuws | contact | webshop |

 355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...