Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
informatie / sets
keuzehulp
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: control-unit (control-box, computer)

'oud' model control-unit M-01
huidige model control-unit M-02
huidige model control-unit M-03
control-unit M-01
(voor sets A, B, C, E,
afhankelijk van de versie )
control-unit M-02
(voor sets A, B, C, E,
afhankelijk van de versie )
control-unit M-03
(voor sets D, F, I)

 

Toelichting: de control-unit of control-box is de 'computer' van de set. Printplaat, onderdelen en software regelen hier het functioneren van de sensoren en de display. De input en output bestaat uit de stroomtoevoer ('Power'; afgetapt van de bedrading van het achteruitrijlicht), de kabel naar de display toe ('Display') en de ingangen van de vier sensoren ('A' t/m 'D'), gerangschikt zodat de display ook 'weet' of een object achter de auto links of rechts is. De control-unit kan opgehangen worden in de buurt van het achteruitrijlicht d.m.v. de bijgeleverde supersterke dubbelzijdig tape-sticker (die van klittenband voorzien is), of met een tyrep door de 'oren' van het kastje. Normaliter staat het systeem en dus de control-unit altijd uit; alleen wanneer u achteruit rijdt, staat het systeem aan.

LET OP: op de zijkant van control-box M-01 en M-03 zit een stickertje 'QC Passed' (Quality Check Passed). Dit houdt in dat de set, als werkelijke set zoals ie in de doos zit, getest is in de fabriek.
Als u het stickertje verwijdert, ziet u een wit stelschroefje zitten. Deze kan gebruikt worden om de 'gevoeligheid' van het systeem wat aan te passen (maar doe dit nooit zomaar!). Vanuit de fabriek staat deze stelschroef meestal nog in de uiterst linker- of uiterst rechterstand. PI-nl controleert normaliter alle sets en control-units en zet de stelschroef in de neutrale stand als dat nodig is. Controleer echter bij aanschaf zelf ook voor de zekerheid nog even of de stelschroef inderdaad in de neutrale, horizontale stand staat.

Er zijn verschillende versies van sets A, B, C, E beschikbaar. Doorgaans wordt daarbij control-unit M-01 gebruikt, omdat deze probleemloos communiceert met andere (losse of uitwisselbare) set-onderdelen. Er zijn ook sets (m.n. A) die met een M-02 control-unit geleverd worden; de software daarvan is geupdate, maar daardoor kan de M-02 control-unit alleen samenwerken met onderdelen uit een 'M-02 A set'. De M-02 control-unit is herkenbaar aan de afgeronde kanten, de letters op de sensor-labels staan wijder uit elkaar, en op de display heeft het speakertje drie i.p.v. een opening.
Beide versies van o.a. de A-set zijn en blijven beschikbaar.

 

BESTELLEN / KOPEN | INBOUW-AFSPRAAK MAKEN | HOME

 

terug355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...