Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
keuzehulp
informatie / sets
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: OP LOCATIE inbouwen van parkeersensoren, parkeersets, parkeercamera's, dode hoek detectie systemen e.a.

Parkeersensoreninbouwen.nl: OP LOCATIE inbouwen van parkeersensoren, parkeersets, parkeercamera's, dode hoek detectie systemen e.a.Het is voor zowel zakelijke als privé-klanten mogelijk om op een specifieke locatie of thuis een parkeerset in te laten bouwen van en door Parkeersensoreninbouwen.nl.

Hier is wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

Inbouwen op locatie kan...
- alleen op zaterdagen.
- als u een droge inbouwplek (garage, carport, hal, bedrijfsruimte) heeft, dus niet 'op straat'.
- zolang de weersomstandigheden het toelaten (indien van toepassing).
- als er binnen 10 meter een 230-volt stroompunt aanwezig is.
- als de inbouwlocatie niet verder dan zo'n 1 uur reistijd van Putten (3881AG) is.

Inbouwen op locatie is niet goedkoop. De kosten bedragen € 1,20 per km, heen plus terug. Hierin zijn de brandstofkosten, de autokosten, en met name de reisduur begrepen. Rekenvoorbeeld: Stel dat u in Zwolle woont en de afstand van PI-nl in Putten (3881AG) tot aan uw inbouwlocatie is 50 km, dan zijn de reiskosten dus € 120 incl. btw. Positief punt: zelfs met de reiskosten erbij is inbouwen door PI-nl in de regel nog altijd veel goedkoper dan inbouwen bij een locale dealer of garage!

Indien uw inbouwplek een 'open' en/of onverwarmde plek is, zoals een carport of garage, dan is inbouwen mogelijk zolang het niet stormt, sneeuwt, of kouder is dan 5 graden Celsius. PI-nl behoudt zich het recht voor om tot op de ochtend van de inbouwdatum bij slechte weersomstandigheden de inbouwafspraak uit te stellen en in overleg een nieuwe datum af te spreken.

Let op: Of uw parkeerset nou bij u op locatie is ingebouwd, of bij PI-nl in Putten, wanneer er onderhoud of service dient te worden uitgevoerd aan uw set, dan is dat in principe altijd bij PI-nl in Putten, of anders alleen op locatie tegen reiskostenvergoeding voor PI-nl.

Indien u op locatie wilt laten inbouwen, dan kunt u dat op het Afspraak-formulier aanvinken.

 

HOME

terug355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...