Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
keuzehulp
informatie / sets
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Werktijden:
(op afspraak)
maandag
8.30u - 12u
13u - 17u
dinsdag

8.30u - 12u
13u - 17u

woensdag 13u - 17u
donderdag

8.30u - 12u
13u - 17u

vrijdag 8.30u - 12u
13u - 17u
zaterdag 8.30u - 12u
   
Tussen 12u en 13u gesloten.
   
Informatie, reparatie:
(op afspraak)

- ma t/m za: 11.30u
- ma t/m vr: 16.00u

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: Garantiebepalingen en Voorwaarden - Zakelijk

Naast de algemene Garantiebepalingen en Voorwaarden / Alg. Vwd. zoals die elders omschreven staan, geldt voor zakelijke klanten nog een aantal bepalingen:

1. Levering van sets door Parkeersensoreninbouwen.nl aan zakelijke klanten beperkt zich tot de verstrekking van maximaal 4 sets per jaar, zodat men wel incidenteel een set kan inbouwen binnen de eigen kennissen- of klantenkring, maar niet structureel werkt als inbouwer met door ons geleverde sets, omdat u anders door PI-nl niet alleen als afnemer wordt gezien, maar mogelijk ook als concurrent.
2. Zakelijke klanten die meer dan 4 sets per jaar willen afnemen bij PI-nl, verklaren met hun akkordering op onze webshop-bestelpagina dat zij aan hun klanten voor een set inclusief inbouwen een prijs aan hun klanten zullen berekenen die minimaal even hoog is als die van PI-nl, zodat men daarmee als inbouwer aan PI-nl belooft niet onder de prijzen van PI-nl te zullen 'duiken'.
3. PI-nl behoudt zich het recht voor om (zelfs zonder opgaaf van reden) een order te weigeren of te annuleren. Indien een order online is geplaatst, uitgevoerd, verwerkt, en direct door de klant is voldaan (via iDeal of overboeking), zal PI-nl in dat geval het bedrag minus (iDeal/bank) transactiekosten per ommegaande terugstorten. Aangezien het dan een volledige annulering betreft van een niet-verwerkte opdracht, ontvangt u ook geen factuur en/of creditnota.
4. Wanneer PI-nl ondanks bovenstaande bepalingen in de praktijk afnemers van sets van PI-nl ontdekt als actieve inbouwers, die zich niet aan bovenstaande bepalingen houden, zullen in het kader van het concurrentie-beding juridische stappen worden ondernomen. Houd er rekening mee dat u (en eventueel uw klanten) dan in een kort geding of rechtzaak onder ede zult moeten verklaren en aantonen welke prijzen u voor uw klanten gehanteerd heeft. Komt dit niet overeen met bovenstaande bepalingen, dan zal een schadevergoeding worden bepaald en geëist.
Ook het zich voordoen als particuliere klant, of het bestellen als zakelijke klant, maar onder verschillende of wisselende namen, of namens hetzelfde bedrijf, terwijl het telkens dezelfde inbouwer betreft, is een bewuste poging tot het zich niet houden aan bovenstaande bepalingen en zal leiden tot juridische vervolging.
5. Voor levering van losse onderdelen via PI-nl zijn de regels soepeler, mits het totaal van de losse onderdelen niet de mogelijkheid biedt om er meer dan zes complete sets van samen te stellen, hetgeen dan weer onder punt 1 zou vallen.

Kortom: als PI-nl aan u -als zakelijke klant- levert, wil PI-nl u zien als partner, niet als concurrent.

LET OP: informatie op deze website is altijd de meest actuele en geldende informatie.

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...