Parkeersensoreninbouwen.nl bouwt parkeersensoren in bij vrijwel alle nieuwe en gebruikte auto's, op kleur gespoten, in Amersfoort en op locatie, voor vaak de helft van de gangbare prijs; vanaf € 200.

home
keuzehulp
informatie / sets
afspraak maken
Foto's van voorbeelden.
F.A.Q. / Veelgestelde vragen
werkwijze bij het inbouwen van parkeersensoren
garantie en voorwaarden
Lees de bevindingen van klanten of plaats zelf een reactie.
obd-diagnose / analyse (1 en 2)
Links en Linkpartners van Parkeersensoreninbouwen.nl.
Nieuws van specialist Parkeersensoreninbouwen.nl
contact
Verkoop van losse sets en onderdelen.

 

Zie video's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Youtube. Zie advertenties van Parkeersensoreninbouwen.nl op Marktplaats. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Twitter. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Google Plus. Volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op LinkedIn.
Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Pinterest. Zie foto's en volg nieuws en info van Parkeersensoreninbouwen.nl op Picasa. Lees of schrijf een review over Parkeersensoreninbouwen.nl op Yelp

Scan onze url; Parkeersensoren + inbouwen. Voorkom parkeerschade, vergemakkelijk inparkeren. Vrijwel altijd achteraf mogelijk vanaf 200 euro. In achterbumper en voorbumper. Ook op locatie en losse verkoop. (klik om te vergroten) Bij Parkeersensoreninbouwen.nl kunt u eenvoudig, snel, veilig online betalen met iDeal, via Mollie.

Wij importeren zelf onze sets en onderdelen bij de fabrikant Viracle in China. De materialen van deze electronica-fabrikant, die gespecialiseerd is in parkeersystemen, zijn CE- (Europa), RoHS-, en E-mark gecertificeerd. Mede door onze eigen inkoop zijn onze prijzen laag en is de kwaliteit hoog.
Parkeersets en -onderdelen van PI-nl zijn CE-, RoHS- en E-mark gecertificeerd.

ga naar mobiele site

U kunt bij Parkeersensoreninbouwen.nl met pin betalen.

Spuitwerk dat door onze partner-spuiterij wordt uitgevoerd, valt onder het FOCWA-keurmerk.

Gratis WiFi bij Parkeersensoreninbouwen.nl

Webshop-artikelen worden doorgaans in twee werkdagen bezorgd door DHL.
Webshop-artikelen worden doorgaans
in twee werkdagen bezorgd door DHL.

Parkeersensoreninbouwen.nl: AVG / Privacyverklaring

In het kader van de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming voor Europese lidstaten, die van kracht is sinds 25 mei 2018, legt Parkeersensoreninbouwen.nl / 355 Automotive uit hoe wij met uw gegevens omgaan.

Parkeersensoreninbouwen.nl (onder beheer van 355 Automotive) werkt met een beveiligde (https / SSL) website. Dataverkeer van onze website loopt via de beveiligde formulieren op de website naar een beveiligde server (van Pincer.nl) uiteindelijk naar een beveiligde (Avira) pc van onze organisatie. Voor ons eigen inzicht en overzicht worden op de online formulieren enkele n.a.w.t.-gegevens van klanten gevraagd, zodat via die gegevens gecommuniceerd kan worden tussen de klant en ons. Via de beveiligde route komen de volledige berichten inclusief de verstrekte persoonsgegevens uiteindelijk op een pc van onze organisatie, waar ze opgeslagen worden voor naslag en verwerking van opdrachten uit de berichten. De berichten en gegevens van klanten of bezoekers worden niet met derden gedeeld, hooguit wanneer dit noodzakelijk is voor de verwerking van uw opdracht(en), maar dus nimmer voor commerciele doeleinden (tenzij daar door de klant vooraf toestemming is gegeven). Voor verkeer dat rechtstreeks via e-mail verloopt geldt hetzelfde, waarbij dan de beveiliging wordt verzorgd door onze provider Ziggo en de provider van de klant.
Van het door PI-nl aan uw voertuig uitgevoerde werk wordt doorgaans een foto gemaakt, die enerzijds gebruikt wordt voor ons eigen archief / naslagwerk, anderszijds op de website geplaatst wordt, zodat bezoekers en geïnteresseerden kunnen zien hoe dat er uit ziet. Alleen de eerste twee of drie getallen of letters van het kenteken zijn doorgaans te lezen, zodat het jaartal van het voertuig vastgesteld kan worden, de rest is onleesbaar gemaakt. Als u bezwaar maakt tegen het online plaatsen van een foto van uw voertuig, dient u dit vooraf of terplekke aan PI-nl door te geven, zodat dit op uw inbouwcontract genoteerd kan worden.

Voor vragen over de AVG kunt u terecht bij de Autoriteitpersoonsgegevens.nl en bij ons.

 

 

 

 


355 Automotive: producten en diensten voor de autobranche.

Geen parkeersensoren? Kijk hoe deze meneer parkeert...

  Parkeersensoreninbouwen.nl is een geregistreerde merk- en bedrijfsnaam; 'parkeersensoreninbouwen' en parkeersensoreninbouwen.nl' zijn derhalve termen die gekoppeld zijn aan de merk-, bedrijfs- en websitenaam. Misbruik, zoals ongeoorloofd gebruiken van exact dezelfde terminologie, of terminologie die ogenschijnlijk specifiek voor winstbejag is bedoeld, bijv. in eigen url-, merk-, bedrijfs-, of website-namen, is juridisch gezien onrechtmatig en wordt bestraft.
dochter van
355 Automotive

parkeren zonder
parkeersensoren...